Het meest verkocht
bestelartikel
bestelartikel
Pallet stroopwafels Private label€ 3.380,00- Stroopwafelsnippers 12,5 kg€ 45,75
STROOPWAFELS
Onze nieuwe webshop https://www.shop.vandemeester.com is klaar
om voortaan uw bestellingen te verwerken.
Onze nieuwe webshop bied veel meer mogelijkheden, u kunt o.a. met of zonder account blijven bestellen,
maar met een account kunt u makkelijker herhaal orders plaatsen en uw transactie geschiedenis bekijken en opnieuw een factuur uitprinten.
Als leverancier van stroopwafelproducten, bieden wij alles voor de startende of ervaren stroopwafelbakker.
Wij verkopen kant-en-klare stroopwafels van de beste kwaliteit in blanco pakjes, per doos of per pallet, alsook superstroopwafels in single of duo verpakkingen. Wij bieden de mogelijkheid om deze stroopwafels te personaliseren met eigen logo's, ideaal voor verkoop op de markt, festivals, of voor verkoopacties of fundraising.
Stroopwafel innovaties
Ons moederbedrijf, vandeMeester.com, heeft geinvesteerd in de ontwikkeling van een stroopwafelmix waar alleen water aan hoeft te worden toegevoegd, wat leidt tot een minder vette, luchtigere en krokanter stroopwafel die volgens onze klanten de allerlekkerste ter wereld is. Wij bieden ook stroopwafelstroop van geweldige smaak en kwaliteit met een lange houdbaarheid.
Stroopwafel stroop
Onze stroop is geweldig van smaak en kwaliteit, en heeft een lange houdbaarheid.
Wij verkopen stroop, en roomboterstroop. Nog lekkerder ;)
Stroopwafeldeeg
Wij produceren in eigen huis markt kwaliteit deeg voor de stroopwafelbakkers.
Versturen kan, wij verpakken het deeg in emmers vers na productie of diepvries.
Zelf ook stroopwafelbakker worden? Neem contact met ons op voor een kennismakingsgesprek en meer informatie.
Thuis zelf stroopwafels maken: 7 handige tips ( Bron: Rutger bakt)
https://rutgerbakt.nl/koek-recepten/zelf-stroopwafels-bakken/
Bij het bakken van stroopwafels is het belangrijk om op een aantal zaken te letten. Ik geef je een aantal handige tips zodat zelf eenvoudig heerlijke stroopwafels op tafel zet.
- Per wafel heb je ongeveer 40 gram deeg nodig, al is dit natuurlijk afhankelijk van de grootte van de uitsteker. Ik raad je aan om de deegbolletjes af te wegen. Zo weet je zeker dat alle wafels groot genoeg worden.
- Verwarm het ijzer voor op de hoogste stand en vet het voor het eerste gebruik heel licht in met wat bakspray of olie.
- Zorg dat het stroopwafelijzer goed gesloten is tijdens het bakken, anders worden de wafels aan één kant veel dikker dan aan de andere kant. Bak de wafels zo’n 1-3 minuten, tot ze mooi goudbruin zijn.
- Haal de wafels na het bakken met een spatel of paletmes uit het ijzer en gebruik een ronde uitsteker om er een mooie wafel uit te steken. Wacht daar niet mee, maar doe dit gelijk als de koek uit het ijzer komt. Behalve dat de stroopwafel nu mooi rond wordt, zorgt het afsnijden van de randjes er ook voor dat je de wafel veel makkelijker doormidden kunt snijden. Gooi de restjes niet weg, maar snoep ze op of gebruik ze om een taart of dessert mee te garneren.
- Gebruik een scherp mesje om de wafels doormidden te snijden. Dit lukt alleen als de wafel nog warm is. Eenmaal afgekoeld is het niet meer te doen om de wafel door te snijden. Als het heel lastig gaat om de wafel door te snijden, dan heeft de wafel waarschijnlijk iets te lang gebakken. Bak de volgende stroopwafel dan iets korter.
- Zorg dat de stroop al warm is voordat je het op de wafels smeert, zo’n 60 °C. Als de stroop te koud is, dan is deze lastig uit te smeren op de wafel. Is de stroop te heet, dan is deze te dun en druipt het sneller uit de wafel.
- Bestrijk een helft van de wafel met de warme stroop en druk daar de andere helft op. Leg de stroopwafel op een rooster om af te koelen of eet ‘m gelijk op! Afgekoeld kunnen de stroopwafels luchtdicht verpakt en bewaard worden. Je kunt ze zeker 1-2 weken bewaren, maar versgebakken vind ik ze zelf het allerlekkerst!
Professioneel stroopwafelbakker worden?
Wij helpen wij met begeleiding en trainingen.
TIP: www.stroopwafelacademy.com